Kdo smo?

Smo svetovalno podjetje, ki ponuja pomoč družbenikom, delničarjem, upravam in poslovodstvom podjetij pri oblikovanju poslovnih rešitev.

Sooblikujemo in sodelujemo pri poslovanju družb v vseh procesih. Vse rešitve oblikujemo individualno, glede na vsakokratne potrebe naročnika.Naši naročniki pri nas preverjajo in iščejo nove poslovne rešitve. Posebno pozornost posvečamo prepoznavi tveganj za družbo in optimiranju poslovnih procesov.

Zakaj torej zunanji svetovalci tudi pri rednem poslovanju družbe?

Zaradi vsakodnevne rutine in obilice vsakodnevnih poslovnih dogodkov in odločitev se poslovodstva v praksi skozi čas velikokrat oddaljijo od osnovnih zastavljenih ciljev.

Zunanji sodelavci z vsakodnevno problematiko družbe niso obremenjeni, zato je njihovo mnenje ali predlog rešitve vsakokratne situacije lahko bolj objektiven in lahko zadevo prikaže v iz drugih vidikov. Ocenjena tveganja, poslovni položaj družbe, vse okoliščine sklenitve posla zunanji svetovalec oceni velikokrat precej drugače kot lastniki ali poslovodja. Razlog za takšno oceno je v tem, da zunanji svetovalec situacijo dojema in razume povsem poslovno in ni obremenjen z zgodovino dogodkov ali kakršnih koli povezav iz preteklosti.

Glede na dolgoletne izkušnje na najvišjih vodilnih in vodstvenih mestih vam lahko zagotovimo objektiven in praktično-realističen pogled na vsakokratno situacijo v družbi ter predlagamo poslovne rešitve, ki bodo v največji meri v korist družbe.

Vizitka

Naziv UNIUM, d.o.o.
Dolgi naziv UNIUM, družba za poslovno, tehnično in pravno svetovanje, d.o.o.
Naslov Ulica Bračičeve brigade 2
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija
Davčna številka SI43023223
Davčni zavezanec DA
Matična številka 6366546000
Transakcijski račun IBAN SI56 0451 5000 2160 407 (NOVA KBM d.d.)
Pravno organizacijska oblika Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Registrski organ Okrožno sodišče Maribor
Datum vpisa 26.4.2013
Dejavnosti SKD M70.220 – Drugo podjetniško in poslovno svetovanje

Boris Medved

Izkušnje, ki sem jih v 20 letih poslovnega delovanja pridobil v številnih družbah, kjer sem deloval, so neprecenljiv vir preizkušenih rešitev, ki jih v sklopu svojega dela implementiram v reševanju vsakokratne poslovne problematike naših naročnikov.

Delovanje v zelo različnih dejavnostih in različnih vlogah kot poslovodeči ali svetovalec uprave  je pripomoglo k širjenju znanja in izkušenj, ki jih z veseljem delim z našimi poslovnimi partnerji. V vsaki novi zgodbi se tudi od Vas naučim nekaj novega…

Trudim se stalno izpopolnjevati, slediti novostim pri upravljanju družb, prebiram sodno prakso, udeležujem se različnih predavanj, konferenc in delavnic, kjer posodabljam obstoječa znanja in nabiram nova, zbiram izkušnje drugih, vse z namemom nudenja učinkovitih poslovnih rešitev za naše poslovne partnerje.